Aanbod

In mijn werk begeleid ik mensen naar persoonlijke groei en ontwikkeling.
Groei in privé en werk gaan vaak hand in hand.

Alleen als je leiding kunt geven aan je eigen emoties, dan kun je dat ook aan de emoties van een ander. De kern is dat jij je emotionele vaardigheden vergroot in het omgaan met emoties van jezelf en die van een ander. Je partner of kinderen thuis of je collega’s, leidinggevende, medewerkers of klanten in je werkende leven. 
De emoties van een ander brengen weer een emotionele reactie bij jou teweeg.

Wat weten we eigenlijk van emoties en hoe goed zijn we er in?
Hoe goed ben jij in staat om op een goede manier boos te worden, je grenzen te stellen, nieuwsgierig te zijn naar de ander, naar jezelf, trots te zijn, confrontaties op een goede manier aan te gaan of de ander te laten doen wat jij wil? 
Velen van ons kunnen deze vragen niet met een volmondige “ja” beantwoorden of niet op een manier waar we blij van worden.  

In plaats van boos op onszelf te worden, onszelf te verbergen vanuit schaamte of vanuit onmacht blijven doen wat we gewend waren om te doen, gaan we werken aan nieuwe (emotionele) vaardigheden, nieuwe mogelijkheden en nieuwe opties. We gaan niet iets weghalen, maar iets toevoegen. Vaardigheden, inzichten, bewustzijn, bewegingsruimte, waardoor jij steeds meer over de juiste emoties in de juiste dosering op het juiste moment gaat beschikken.

Persoonlijke groei reikt verder dan alleen je eigen functioneren.
Des te krachtiger en meer tevreden jij in je vel komt te zitten, des te meer je dit uitstraalt op je omgeving. 
Ze kunnen met je meegroeien, van je leren, jouw voorbeeld volgen. 

De begeleiding kan:
* Individueel voor die mensen die zo snel mogelijk een afspraak willen en zich prettiger voelen in een één op één setting. 
* In een groepstraining, waarin je van en met elkaar leert. Je kan oefenen met elkaar en van elkaars verhalen leren. De trainingen zijn eens in de 6 – 8 weken. Dat is vaak goed te combineren met je werk, er is genoeg tijd om te oefenen en ook om de feeling met de training te behouden.
* In een intensief weekend, waarin we in kortere tijd grotere stappen gaan nemen. Ideaal voor mensen met een drukke baan die door de weeks niet zomaar vrij kunnen nemen, voor mensen die hun hectische leven even los willen laten en tijd willen nemen om te reflecteren en te ervaren hoe het ook anders kan.

css.php