Individuele begeleiding

Het kan ook wenselijk zijn als de problematiek eerst een individuele aanpak vraagt. Denk bijvoorbeeld aan eerdere psychologische behandelingen gehad, een trauma in het verleden, hoogoplopende emoties van bijvoorbeeld frustratie of agressie, grote onzekerheid en niet comfortabel zijn in een groep of als er ernstige relatie- of werkproblemen zijn ontstaan die gelijk aandacht nodig hebben.

Als je het prettiger vindt om in een één op één setting af te spreken. Je bent misschien niet zo’n groepsmens en wil graag liever individueel afspreken.

Als je specifiek doorverwezen bent naar een haptotherapeut en meer contact met je lijf moet gaan maken. Omdat je teveel in je hoofd leeft en de verbinding met je lijf moeizaam voelbaar is. 

Wil je graag samen met je partner komen, dan is individuele begeleiding ook de beste optie om mee te beginnen.

Werkwijze:
In de individuele begeleiding geef ik begeleiding op maat. We kijken wat er precies speelt, hoe het complete plaatje er uitziet en wat er bij mag bij jou. Welke (emotionele) vaardigheden, inzichten, mogelijkheden en bewegingsruimte er bij mogen.

Investering:
€ 85,- per consult van 75 minuten.
Individuele begeleiding kan gefactureerd worden als haptotherapie (dit wordt deels vergoedt in de aanvullende verzekering).
Voor ondernemers is facturatie op basis van coaching mogelijk. Dan komt er nog 21 % BTW bij. 

Ook is het mogelijk om een langere afspraak te maken van bijvoorbeeld een dagdeel, een ochtend of een middag.
Daarvoor is de investering € 150,- (incl BTW indien privé, ex BTW indien zakelijk)
Steeds meer werkgevers ondersteunen persoonlijke groei en ontwikkeling voor hun medewerkers of werken mee aan burn-out preventie of duurzame re-integratie.

css.php